Pět osobností na sítích, které vám poradí s financemi

zdroj: Freepik

Sledováním těchto pěti světových osobností na sociálních sítích získáte nejen hodnotné rady a tipy, ale také inspiraci k tomu, jak lépe spravovat své finance a dosahovat finančních cílů.

Ať už se zajímáte o investování, spoření nebo finanční plánování, tito odborníci vám pomohou zorientovat se v komplexním světě osobních financí.

Efektivně na sítích

Sociální sítě nemusí být jen neužitečným ubíječem času. Mladá generace na nich hledá i inspiraci a rady pro svůj osobní či profesní život. A finanční gramotnost je jednou z klíčových dovedností, kterou by si každý mladý člověk měl osvojit.

Pokud i vy patříte mezi ty, kteří chtějí lépe porozumět světu financí, doporučujeme vám sledovat profily těchto pěti světových osobností na sociálních sítích.

Dave Ramsey: Finanční poradce a autor

Dave Ramsey je jedním z nejznámějších finančních poradců na světě. Na svém instagramovém profilu @daveramsey sdílí praktické rady a tipy, jak se zbavit dluhů, spořit a investovat chytře.

Ramsey je také autorem několika bestsellerů, jako jsou "The Total Money Makeover" a "Financial Peace University", které mu pomohly vybudovat si silnou online komunitu.

Suze Ormanová: Finanční expertka a moderátorka

Suze Ormanová je uznávaná finanční expertka, která se proslavila jako moderátorka vlastního televizního pořadu.

Na svém twitterovém profilu @suzeormanshow pravidelně sdílí aktuální finanční zprávy, doporučení a odpovědi na dotazy svých sledujících. Ormanová je známá svým pragmatickým a empatickým přístupem k osobním financím.

Robert Kiyosaki: Investor a autor

Robert Kiyosaki je americký podnikatel, investor a autor knih o osobních financích. Na svém facebookovém profilu RobertKiyosaki sdílí své zkušenosti a myšlenky na témata, jako jsou investování, pasivní příjmy nebo finanční svoboda.

Kiyosakiho kniha "Bohatý táta, chudý táta" se stala celosvětovým bestsellerem a inspirovala miliony lidí k aktivnímu řízení svých financí.

Ramit Sethi: Finanční bloger a autor

Ramit Sethi je úspěšný finanční bloger a autor, který se zaměřuje na téma "inteligentního utrácení". Na svém instagramovém profilu @ramit sdílí praktické rady, tipy a videa, která pomáhají lidem lépe pochopit a řídit své osobní finance.

Sethi je známý svým pragmatickým a inovativním přístupem k finančnímu plánování.

Sallie Krawchecková: Finanční expertka a podnikatelka

Sallie Krawchecková je uznávaná finanční expertka a podnikatelka, která se zaměřuje na téma finanční gramotnosti žen. Na svém linkedinovém profilu SallieKrawcheck sdílí své zkušenosti, názory a doporučení, jak se ženy mohou stát finančně nezávislé a úspěšné.

Krawcheckové se podařilo vybudovat úspěšné firmy, jako je Ellevest, a stala se tak inspirací pro mnoho mladých žen.